top of page

Αγαπητοί γονείς,

Η φετινή εκδρομή που διοργανώνουμε ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-20 Μαΐου στο Πόρτο Χέλι & Σπέτσες.

Θα ξεκινήσουμε το απόγευμα της Παρασκευής από το σχολείο με προορισμό το Πόρτο Χέλι. Όσοι επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα αναχώρησης το Σάββατο 19 Μαίου το πρωί με προορισμό το Πόρτο Χέλι.

Το ξενοδοχείο που θα επισκεφτούμε είναι το AKS Porto Heli Hotel.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή μας θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.akshotels.com/porto-heli-hotel/diamoni/

Λίγα λόγια για τη διαμονή μας…όπως περιγράφονται στο site του ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο προσφέρει, πρόγραμμα Soft all inclusive, που είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά, για να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, καθώς και ποτά, αναψυκτικά, σνακ και παγωτά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Επιπρόσθετα, ποτό καλωσορίσματος & 1 μπουκάλι νερό σε κάθε δωμάτιο κατά την άφιξη.

Το AKS Porto Heli, χτισμένο σχεδόν πάνω στη θάλασσα, με άμεση πρόσβαση στη παραλία που απλώνεται ακριβώς μπροστά του και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του χωριού . Παρέχει 2 πισίνες, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Beach Volley, TV room και δωμάτιο παιχνιδιών, mini club για παιδιά με ειδικά εκπαιδευμένους παιδαγωγούς, για να διασκεδάζουν με ασφάλεια, όπως και εναλλαγές προγραμμάτων αερόμπικ και Zumba για μικρούς και μεγάλους. Για τους πιο περιπετειώδεις παρέχονται πληροφορίες & δυνατότητα κρατήσεων για το οργανωμένο κέντρο καταδύσεων στο χωριό του Πόρτο Χελίου, αλλά και πιο ήπια θαλάσσια σπορ όπως jet ski, SUV, κανό κ.λ.

Βουτήξτε στον κόσμο της θαλάσσιας παιδικής χαράς Aquagames! Το AKS Porto Heli δημιούργησε για εσάς και τα παιδιά σας μια εμπειρία φουσκωτής διασκέδασης στην θάλασσα. Το θαλάσσιο πάρκο Aquagames, με έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών νερού, με χώρους για τρέξιμο και άλματα, προσφέρουν στους φιλοξενούμενούς μας ένα είδος θαλάσσιας αναψυχής που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ. Πραγματική αποθέωση του παιχνιδιού στη θάλασσα με αγάπη, σιγουριά και ασφάλεια για τα παιδιά.

Το Σάββατο το πρωί, για όσους το επιθυμούν, μπορούμε να επισκεφθούμε το πανέμορφο νησί των Σπετσών. Θα περιηγηθούμε στα σοκάκια του νησιού και θα επισκεφτούμε το αρχοντικό της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας που λειτουργεί σαν μουσείο από το 1992.

Το μεσημέρι της Κυριακής, θα έχουμε μεσημεριανό μπουφέ στο ξενοδοχείο και γύρω στις 16:00-17:00 θα αναχωρήσουμε για το Διόνυσο.

Το κόστος διαμονής και πλήρους διατροφής Soft All Inclusive στο ξενοδοχείο με συνοδεία αναψυκτικών, μπύρας, επιλεγμένων κρασιών και νερό είναι:

ΔΙΚΛΙΝΟ: 94€ / διανυκτέρευση ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 94 € (σε δίκλινο δωμάτιο 2 ενήλικες & 1 παιδί έως 12 ετών)/ ή 116,5 € (σε τρίκλινο

δωμάτιο 2 ενήλικες & 1 παιδί έως 12) / διανυκτέρευση

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝO: 116,5 € Δίκλινο με κουκέτα (2 ενήλικες & 2 παιδία έως 12 ετών) / ή 163,20€

Connecting δωμάτια (2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών) / διανυκτέρευση

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης ο οποίος θα πρέπει να πληρωθεί ξεχωριστά από τους πελάτες κατά την άφιξη ή την αναχώρηση τους. Το ποσό για τα ξενοδοχεία 4 αστέρων θα είναι € 3,00 / δωμάτιο / διανυκτέρευση

Το κόστος μετάβασης με πούλμαν είναι 20€/άτομο.

Όποιοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε παρακαλούμε να επιστρέψετε συμπληρωμένη την φόρμα συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 22/3/2018, βάζοντας την παρακάτω προκαταβολή:

 50,00€/διανυκτέρευση , εάν θέλετε 2κλινο

 60,00€/διανυκτέρευση, εάν θέλετε 3κλινο

 80,00€/διανυκτέρευση εάν θέλετε 4κλινο

σε έναν φάκελο στο κουτί του Συλλόγου, που βρίσκεται έξω από την κουζίνα, κάτω από το κουτί του φαρμακείου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τσαπέπα Μαρία 6977222644, Νικολακέας Στράτης 6977574577

Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page