top of page

Ευχαριστίες - Χορηγίες 2018

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τις δωρεές που ενισχύουν σημαντικά το έργο και την προσπάθεια του Συλλόγου μας για την κάλυψη βασικών αναγκών και την αναβάθμιση της λειτουργίας του Σχολείου μας. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις δωρεές τους προς το Σύλλογο:

   Την Intermodal Tankers Ltd που κάλυψε πλήρως όλες τις ανάγκες σε αθλητικό εξοπλισμό που μας ζητήθηκε από το Σχολείο κατά την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς (2018-2019).

   Την Oceanus Tankers Ltd που δώρισε στο Σύλλογο σχεδόν όλα τα βιβλία (εκτός από κάποια που είχαν εξαντληθεί από τους εκδότες) που ζήτησε το Σχολείο προκείμενου να καλύψει ανάγκες της σχολικής βιβλιοθήκης. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους γονείς του σχολείου μας, που δώρισαν βιβλία της δικής τους βιβλιοθήκης που δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε σε βιβλιοπωλεία.

   Τους κ. Σάββα Μουτσάτσο, κ. Παναγιώτη Σκοπελίτη και κ. Μιχάλη Αργυρούδη που προσέφεραν το απαραίτητο υλικό για την αναβάθμιση των υπαρχόντων Η/Υ.

Τέτοιες πράξεις προσφοράς βοηθούν σημαντικά το έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των παιδιών μας και πληθαίνοντας τα ερεθίσματα που δέχονται.

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε παρόμοια κίνηση.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους ένα Δημιουργικό και Γεμάτο Υγεία 2019.

Ευχαριστίες 2017

​Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που συνδράμετε στο έργο του Συλλόγου με οποιονδήποτε τρόπο. Ιδιαιτέρως πρέπει να αναφέρουμε τους γονείς:

 

Χάγια Ανδριάννα μητέρα του Χρήστου – Μάριου Καραμπά, η οποία για δεύτερη χρονιά προσέφερε πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης όλων των μαθητών του σχολείου μας. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει και για τις σχολικές μετακινήσεις, αλλά και κατά τη διάρκεια των δημιουργικών δραστηριοτήτων στο χώρο του σχολείου. Πληροφορίες για την χρήση του προγράμματος βρίσκετε εδώ

 

Καττή Θάνο πατέρα του Δημήτρη και της Λυδίας Καττή. Οι μεγάλοι λειτουργικοί πάγκοι στο εργαστήριο Η/Υ είναι αποκλειστικά δική του σχεδίαση και κατασκευή. Η προσφορά του όμως δεν περιορίστηκε εκεί (διευθέτηση καλωδιώσεων, λίφτινγκ σε κουτιά φαρμακείου και Συλλόγου, κ.α.) .

 

Βίγλα Γεωργία, μητέρα του μαθητή Τζήμα Δημήτρη. Προσέφερε όλα τα υλικά που είχε ανάγκη το σχολικό φαρμακείο. Εκδήλωσε επιπλέον την πρόθεσή της να καλύψει μελλοντικές απώλειες λόγω χρήσης ή λήξης υλικών.

 

Για το χριστουγεννιάτικο παζάρι 2107 ευχαριστούμε για την προσφορά τους τους:

 

Την κα Αφροδίτη Παπαδουλή δασκάλα εικαστικών του σχολείου μας που επιμελήθηκε τις κατασκευές  των παιδιών, τον Μάκη & Στέλλα Μαϊοπούλου που προσέφεραν τα αναψυκτικά και τους χυμούς και την επιμέλεια του μπουφέ, την Ρένα Τζούλη για τη βοήθεια στο μπουφέ, την Ελεάννα Μίντζη για τα κέικ, την Άννα Σαββίδου-Ποθητού για τις σπιτικές μαρμελάδες, τη Βίκυ Κουλάκη για τα αλεξανδρινά, τη Βίκυ Κουλούρη για τα κοσμήματα, την Ελευθερία Καμά, την κα Χαλιγιάννη, τη Γεωργία Βίγλα, και τη Λίλα για τα αντικείμενα που προσέφεραν προς πώληση. Επίσης, τις μαθήτριες Ηλέκτρα Ταβουλάρη, Εβελίνα Κατσαρού, Πόλα Παπαδοπούλου, Φαίδρα Τσίλη, Έλενα Πάλλη, Χρύσα Τσούση, Βασιλική Τσορμπατζόγλου. Καθώς και όλους τους γονείς που προσέφεραν εδέσματα για το μπουφέ.

Τέλος, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει, ευχαριστούμε τον νέο διευθυντή του σχολείου μας κ. Περρή. Ο Σύλλογός μας θα είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία για την βελτίωση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

bottom of page