top of page

Απολογισμός Α τριμήνου 2018 - 2019


Αγαπητοί γονείς,

Με το πέρας του πρώτου σχολικού τριμήνου (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2018), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα πεπραγμένα και τη δράση του Συλλόγου μας.

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 10.10.2018, εκεί έγινε απολογισμός (οικονομικός και πεπραγμένων). Επίσης φέτος ήταν χρονιά αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης όπου αναδείχθηκε και παρουσιάστηκε η νέα σύνθεση του Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Κωνσταντίνος Κωτούλας - Πρόεδρος - 6977531119

Ιωάννης Βαρδάκης - Αντιπρόεδρος - 6974452802

Κοσμάς Παπαπαναγιώτου - Γραμματέας - 6972222299

Ιωάννα Ντελπί- Ταμίας - 6949155566

Σοφία Λιακοπούλου - Μέλος - 6951087921

Μαίρη Μανωλέλλη - Μέλος - 6932656097

Δημήτρης Κωσταράκος - Μέλος - 6973404033

Βάσια Καυκαλά - Α' Αναπληρωματική - Αποχώρησε

Κωνσταντίνος Ταγκαλάκης- Β' Αναπληρωματικός - 6937121987

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δ.Σ:

  • στα τηλέφωνα που αναγράφονται πιο πάνω

  • στέλνοντας e-mail στο: syllogos.goneon1dim@gmail.com .

  • με επιστολή στο κουτί του Συλλόγου μας (δίπλα στην κουζίνα)

  • δια ζώσης τα Σάββατα που διεξάγονται οι δημιουργικές δραστηριότητες στο χώρο του σχολείου 09:45 - 13:15.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ο Σύλλογος δώρισε 54 τίτλους βιβλίων για την ενημέρωση της βιβλιοθήκης του Σχολείου, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των τάξεων του Δημοτικού με βάση λίστα που δόθηκε από τους δασκάλους (με εξαίρεση τίτλους που είχαν εξαντληθεί από τους εκδότες).

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Σε συνεργασία με την κ. Μαρία Παπαθωμά ο Σύλλογος ανταποκρίθηκε άμεσα και κάλυψε πλήρως της ανάγκες του σχολείου σε αθλητικό εξοπλισμό (μεταξύ άλλων μπάλες ποδοσφαίρου (5) , μπάσκετ (4) , βόλεϊ (3), δίχτυα (2) και τσάντες (2) για τη τοποθέτησή και μεταφορά τους, κορδέλες ρυθμική; (12), στεφάνια (14), κορίνες (12) ρυθμικής, σχοινάκια γυμναστικής (16) , χρονόμετρο, αλεξίπτωτο παιχνιδιού με τρύπες και χωρίς, ακόντια πυραυλάκι (2) , ακόντιο vertex (2) κτλ).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Αντικαταστάθηκε παλαιότερος μεταγωγέας (switch) με νέο ταχύτερο, ώστε όλες οι ενσύρματες συνδέσεις (Ethernet) στο τοπικό δίκτυο να υποστηρίζουν ταχύτητες 1Gbps.

Ξεκίνησε η αντικατάσταση των δίσκων παλαιάς τεχνολογίας (HDD) από νέους πολύ ταχύτερους (SSD), με στόχο την σημαντική βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Η αναβάθμιση και των 20 σταθμών εργασίας, που έχει προμηθευτεί ο Σύλλογός μας κατά τα 2 προηγούμενα έτη, προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Ο Σύλλογος δώρισε φέτος 20 τεμάχια Intenso High Performance 120GB SSD 2.5” SATA III και 1 unmanaged rack-mountable gigabit Ethernet switch.

Κατασκευή ιδιόχειρης βάσης και τοποθέτηση Βίντεο-προβολέα από τον Σύλλογο στην αίθουσα Υπολογιστών.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Συνεχίζοντας την παράδοση, ο Σύλλογος οργάνωσε την επίσκεψή μας σε επιλεγμένες παραστάσεις και συγκεκριμένα:

[if !supportLists]· [endif]ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ του Μενέλαου Λουντέμη στις 21.10.2018.

[if !supportLists]· [endif]ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ μια παραγωγή της Κάρμεν Ρουγγέρη στις 25.11.2018.

[if !supportLists]· [endif]ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ στο Θόλο εικονικής πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (ΙΜΕ) στις 16.12.2018.

Με τον καινούργιο χρόνο θα ξεκινήσουμε την οργάνωση των νέων επισκέψεων/δράσεων.

ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καλοσύνης (13 Νοέμβριου) ο Σύλλογος πραγματοποίησε μία δράση στο Σχολείο παροτρύνοντας του γονείς να κάνουν μια καλή πράξη ενόψει της ημέρας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ Ο Σύλλογος, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Διευθυντή του Σχολείου κ. Περρή, παρείχε δώρα που μοιράστηκαν από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, σε κάθε παιδί τη τελευταία ήμερα του Σχολείου του 2018. Τα δώρα ήταν πέντε διαφορετικών τύπων ανάλογα με την ηλικία του παιδιού (με εξαίρεση Α’ και Β’ τάξη που ήταν ίδια). Ελπίζουμε να τα ευχαριστήθηκαν.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Φέτος ο Σύλλογος έστειλε Χριστουγεννιάτικες κάρτες σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας (μοιράστηκαν την τελευταία σχολική ήμερα του 2018).

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ Ο Σύλλογος, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του διευθυντή του Σχολείου μας, υποστηρίζει οικονομικά και καλύπτει το κόστος των μαθημάτων για την ομάδα των μαθητών που με πρωτοβουλία του Σχολείου θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό ρομποτικής WRO που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2019.

WEB SITE Δημιουργήθηκε το web site του συλλόγου www.parentsdionyssos.gr μέσα στο οποίο θα βρίσκετε τα νέα, τις δράσεις και τους απολογισμούς του Συλλόγου.

Το web site φιλοδοξεί να αποτελέσει άμεσο κανάλι ενημέρωσης προς τους γονείς ώστε να γνωρίζουν όλα τα θέματα στα οποία εργάζεται ο σύλλογος για να υποστηρίζει το έργο του σχολείου.

Εάν έχετε ιδέες ώστε να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο του web site παρακαλούμε αποστείλετε email στο: syllogos.goneon1dim@gmail.com .

ΔΩΡΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΟΣ Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος καλωσόρισε τους μαθητές της πρώτης δημοτικού με ένα συμβολικό δώρο.

ΟΣΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικής σήτας με ξύλινο πλαίσιο από τον Σύλλογο στο λεβητοστάσιο για καλύτερο αερισμό του χώρου και κατ’ επέκταση περιορισμό της οσμής του πετρελαίου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Συνεχίστηκε και τη φετινή χρονιά η διεξαγωγή δραστηριοτήτων στο χώρο του σχολείου που μας έχει παραχωρηθεί, για να διδάσκονται τα παιδιά μας χορωδία, μιούζικαλ, Zumba, σκάκι, ρομποτική και καράτε. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Σάββατο από 09:45 έως 13:15. Φέτος τα παιδιά μας από τη χορωδία και το μιούζικαλ συμμετείχαν ενεργά στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ Στις 09.12 έγινε το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας. Με την ευγενική προσφορά της γυμνάστριας κ. Παπαθωμά, τα παιδιά παρουσίασαν κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς, ενώ η κ.κ Μιχαλάκη, δασκάλα της χορωδίας και του μιούζικαλ, παρουσίασε μαζί με τους μαθητές της χορευτικό, κάλαντα και τραγούδια.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος φωτογραφήθηκαν τα παιδιά με τους δασκάλους τους για την δημιουργία των ημερολογίων 2019. Τα ημερολόγια παραδόθηκαν στους μαθητές την τελευταία σχολική ήμερα του 2018.

ΔΩΡΕΕΣ

Ο Σύλλογος κατάφερε και εξασφάλισε δωρεές για τη κάλυψη βασικών αναγκών και την αναβάθμιση της λειτουργίας του Σχολείου μας. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις δωρεές τους προς το Σύλλογο:

  1. Την Intermodal Tankers Ltd που κάλυψε πλήρως όλες τις ανάγκες σε αθλητικό εξοπλισμό που μας ζητήθηκε από το Σχολείο κατά την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς (2018-2019).

  2. Την Oceanus Tankers Ltd που δώρισε στο Σύλλογο σχεδόν όλα τα βιβλία (εκτός από κάποια που είχαν εξαντληθεί από τους εκδότες) που ζήτησε το Σχολείο προκείμενου να καλύψει ανάγκες της σχολικής βιβλιοθήκης. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους γονείς του σχολείου μας, που δώρισαν βιβλία της δικής τους βιβλιοθήκης που δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε σε βιβλιοπωλεία.

  3. Τους κ.κ. Σάββα Μουτσάτσο, κ.κ. Παναγιώτη Σκοπελίτη και κ.κ. Μιχάλη Αργυρούδη που προσέφεραν το απαραίτητο υλικό για την αναβάθμιση των υπαρχόντων Η/Υ.

Επίσης έγινε δωρεά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δυο τσαντών φύλαξης χωρητικότητας 12 μπαλών και μια τρόμπα για μπάλες καθώς και τοποθέτηση επιτοίχιου γάντζου για την κρέμαση των στεφανιών ρυθμικής γυμναστικής .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που συνδράμετε στο έργο του Συλλόγου με οποιονδήποτε τρόπο και ελπίζουμε να είστε αρωγοί στη προσπάθεια μας και στο μέλλον. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και ιδιαίτερα όσους βοηθήσαν και πρόσφεραν για την επιτυχή διεξαγωγή της φετινής χριστουγεννιάτικης γιορτής και συνεισέφεραν στον μπουφέ. Ευχαριστούμε επίσης, τις μαθήτριες και τους μαθητές που "έτρεξαν" το παζάρι καθώς και τα παιδιά για την πολύτιμη βοήθεια τους, ιδιαιτέρως μαθητές που προσφέρθηκαν να κάνουν από μόνοι τους κατασκευές (κοσμήματα, κεράκια, γλυκά, κλπ).

Τέλος, ευχαριστούμε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου μας και το διευθυντή κ. Περρή για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και το έργο που παράγουν.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους ένα Δημιουργικό και Γεμάτο Υγεία 2019.

Το Δ.Σ.

Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page