top of page

Νέα σύνθεση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Updated: Nov 23, 2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας την Τετάρτη 20.10.2021, ψηφίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο και συγκροτήθηκε εχθές σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση.


 • Κοσμάς Παπαπαναγιώτου Πρόεδρος

 • Δημήτρης Κωσταράκος Αντιπρόεδρος

 • Ιωάννα Ντελπί Ταμίας

 • Έλενα Νίκα Γραμματέας

 • Γεσθημανή Δημάκη Μέλος

 • Μαρία Δαδίτσου Μέλος

 • Δήμητρα Αλεξιάδη Μέλος

 • Τώνια Ζυγοπούλου Αναπληρωματικό Μέλος

 • Ευτυχία Μέλλια Αναπληρωματικό Μέλος


Από την μεριά μας νιώθουμε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε όλους για την μεγάλη συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία .


Συνολικά εκπροσωπήθηκαν 97 μαθητές από τους 144 , σχεδόν δηλαδή το 70% και αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας . Κάποιοι από τους τρόπους που μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δ.Σ:

- στα τηλέφωνα που αναγράφονται παραπάνω.

- στέλνοντας email.

- με chat μέσα από το site του Συλλόγου μας.


Από την μεριά μας θα φροντίζουμε να απαντάμε σε όλα τα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατόν.

Μπορείτε επίσης, αν το επιθυμείτε, να παρευρίσκεστε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. αρκεί να στείλετε σχετικό e-mail, ώστε να λαμβάνετε τη αντίστοιχη ενημέρωση.


Κλείνοντας, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας καλέσουμε να είστε κοντά μας με όποιο τρόπο μπορείτε. Η δική σας συμμετοχή δίνει δύναμη στον Σύλλογό μας.


Για αυτό και συνεχίζουμε για 2η χρονιά τον αρκετά επιτυχημένο ρόλο του «Γονέα Συνδέσμου».

Στόχος αυτού του ρόλου είναι η διευκόλυνση της επικοινωνίας των θεμάτων μιας τάξης προς τον Σύλλογο και αντίστροφα, αλλά και η ενθάρρυνση συμμετοχής περισσότερων γονέων και κηδεμόνων σε δράσεις του συλλόγου.

Από την πλευρά του συλλόγου η συμμετοχή που απαιτείται από τον γονέα σύνδεσμο είναι μικρής κλίμακας, και κατά βάση σε θέματα επικοινωνίας σχετικά με δράσεις που γίνονται και ανάγκες που έχει κατά καιρούς ο σύλλογος.


Οι γονείς που θα αναλάβουν τον ρόλο των γονέων συνδέσμων μπορούν να επικοινωνούν για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τη σχολική ζωή, είτε για να προτείνουν λύσεις ή ιδέες με σκοπό τη βελτίωσή της, είτε για να επισημαίνουν κάποιο θέμα σχετικά με το τμήμα τους ή το Σχολείο εν γένει.

Είναι σημαντικό να έχουν επικοινωνήσει για τα παραπάνω με την πλειοψηφία των γονέων και κηδεμόνων της τάξης τους ώστε οι πληροφορίες που μεταφέρουν προς τον σύλλογο να έχουν μια πιο συνολική υποστήριξη.


Οι γονείς σύνδεσμοι καλό είναι να δημιουργήσουν ένα viber (ή άλλο social media) group της τάξης, ώστε (1) να συζητούν απρόσκοπτα τα θέματα που επιθυμούν και (2) να επικοινωνούν άμεσα προς τους γονείς της τάξης τα νέα του συλλόγου. Μπορούν να υπάρχουν παραπάνω από ένας γονέας σύνδεσμος για μία τάξη. Ούτως ή άλλος ο ρόλος είναι άτυπος και δημιουργείται για τις ανάγκες μιας πιο στενής και ανθρώπινης επικοινωνίας ενώ δεν εμπεριέχει ευθύνες προς το σύλλογο.


Τους Γονείς Συνδέσμους εφόσον επιθυμούν και έχουν διαθέσιμο χρόνο θα τους καλούμε να συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση και προετοιμασία των δράσεων μας όπως το Χριστουγεννιάτικο bazaar, αποκριάτικο πάρτι, καλοκαιρινή γιορτή, κλπ.


Σύνδεσμοι μπορεί να είναι όλοι οι γονείς-μέλη που επιθυμούν, και ο κατάλογος των γονέων συνδέσμων παραμένει διαρκώς «ανοιχτός» κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους έτοιμος να δεχθεί νέες συμμετοχές.


Ελπίζουμε ο ρόλος αυτός να συνεχίσει να τύχει ευρείας αποδοχής και να μας προάγει συνεχώς τη συνεργασία καθώς και να μας φέρει πιο κοντά.


Όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουμε στο έργο του συλλόγου, τόσο πληρέστερο και ομορφότερο γίνεται.
Kommentare


Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon
bottom of page