Νέα & Ανακοινώσεις

February 1, 2020

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Με το πέρας του πρώτου σχολικού τετραμήνου (Οκτώβριος – Ιανουάριος 2020), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα πεπραγμένα και τη δράση του Συλλόγου μας.

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

Ο ΣΓΚΚ, για να ξεκινήσει καλά η νέα σχολική χρονιά, έβαλε λουλούδια και ένα μήνυμα για καλή χρονιά σε κάθε αίθουσα.

Επίσης – για τον επαρκή αερισμό- τοποθετήθηκαν στην αίθουσα Κοσμά Αιτωλού –που φέτος στεγάζει την Δ’ τάξη- τρία μεταλλικά ανοιγόμενα παράθυρα με αντίστοιχ...

March 1, 2019

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Την Τσικνοπέμπτη 28/02/2019 χαμογελαστά παιδάκια τσικνίσανε στην αυλή του σχολείου με τα σουβλάκια που προμήθευσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Τα παιδιά χαρήκανε τον ήλιο στο προαύλιο του Σχολείου, ακούγοντας Αποκριάτικη μουσική μαζί με τους φιλοξενούμενος τους της Γ' Δημοτικού του Μποδοσάκειου Δημοτικού Σχολείου Κολεγίου Αθηνών και τους δασκάλους.

Εδώ να ευχαριστήσουμε για την ανατροφοδότηση που είχαμε από κάποιους γονείς σ...

January 4, 2019

Αγαπητοί γονείς,

Με το πέρας του πρώτου σχολικού τριμήνου (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2018), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα πεπραγμένα και τη δράση του Συλλόγου μας.

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 10.10.2018, εκεί έγινε απολογισμός (οικονομικός και πεπραγμένων). Επίσης φέτος ήταν χρονιά αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενική...

December 31, 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έχει ετοιμάσει και μοιράσει ήδη το ημερολόγιο του 2019 με φωτογραφίες από τα παιδιά της κάθε τάξης, το οποίο πωλείται προς 6€.

Κάποιοι γονείς θέλουν παραπάνω από 1 ημερολόγιο για την γιαγιά & τον παππού ή για συγγενείς & φίλους.

Εάν θέλετε παραπάνω από 1 αντίτυπο, παρακαλώ ενημερώστε μας ηλεκτρονικά, μέχρι την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου που θα προχωρήσουμε στην παραγγελία για επανεκτύπωση.

Μπορείτε ν...

May 5, 2018

Αγαπητοί γονείς, 

Η φετινή εκδρομή που διοργανώνουμε ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-20 Μαΐου στο Πόρτο Χέλι & Σπέτσες. 

Θα ξεκινήσουμε το απόγευμα της Παρασκευής από το σχολείο με προορισμό το Πόρτο Χέλι. Όσοι επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα αναχώρησης το Σάββατο 19 Μαίου το πρωί με προορισμό το Πόρτο Χέλι. 

Το ξενοδοχείο που θα επισκεφτούμε είναι το AKS Porto Heli Hotel. 

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή μας θα β...

May 5, 2018

Αγαπητοί γονείς,

Με το πέρας του δευτέρου σχολικού τριμήνου, σας αποστέλλουμε ένα σύντομο ενημερωτικό σημείωμα για την δράση του Συλλόγου μας.

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

Πληροφορική

Αίθουσες διδασκαλίας: Κατόπιν σχετικού αιτήματος του διευθυντή του σχολείου μας κ. Περρή, πραγματοποιήθηκε προμήθεια και εγκατάσταση 4 Η/Υ (ίδιων χαρακτηριστικών με τους προηγούμενους), φθάνοντας έτσι σε σύνολο τους 20 οι Η/Υ που παραχώρησε ο Σύλλογος στο σχολείο κατά το τρέχον και το προηγούμενο σ...

January 31, 2017


Αγαπητοί γονείς,
Με το πέρας του πρώτου σχολικού τριμήνου, σας αποστέλλουμε ένα σύντομο ενημερωτικό σημείωμα για την δράση του Συλλόγου μας, τα αιτήματά μας προς το σχολείο και σας ευχαριστούμε για τη προσφορά σας.

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ
Πληροφορική
Εργαστήριο: Ο Σύλλογος προμηθεύτηκε και εγκατέστησε 4 Η/Υ παρόμοιων χαρακτηριστικών με τους 8 περυσινούς (HP Elite 8200 SFF i5-2400/8GB RAM/HDD 500GB/DVD). Παράλληλα αναβάθμισε τους προϋπάρχοντες σε μνήμη (8GB) και όλους μα...

Please reload

Πρόσφατα νέα

December 31, 2018

Please reload

Κατηγορίες
Please reload

Λέξεις κλειδιά
Please reload

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας http://www.protodhmotikodionysou.gr/